ponedeljek, februar 09, 2009

Reportaža

Ljubljana, Sreda, 18.5.2005 - Promocija Cd-ja skupine Lunapark

Ekipa K-neta se je priznam zadnje čase polenila, zato že dolgo ni bilo kakšne fotoreportaže z dogodkov. Vem, da ste pogrešali slike čisto vseh žensk, zanimivih ljudi, ljudi slikanih v najbolj nerodnih trenutkih... No, včeraj sem imel izredno resen namet to nadoknaditi in vse še nadgraditi s slikami slovenske kvaziestrade (nekak težko rečeš komurkoli v Sloveniji zvezda, ko jih pa lahko vsak dan osebno vidiš kako kupujejo skret papir). No, ni mi ratal, deloma zaradi premalo zaužitih substanc (dons šiht, drinka draga ko satan, v enem lokalu niso mel pira, star, beden in poln izgovorov) saj za vse teženje vsaki ženski pač nekateri moramo bit nekoliko na glavo (nebi na tem mestu o tem), deloma pa zaradi konkurence ostalih fotografov in tv kamer ob katerih se jaz s svojim majhnim fotoaparatom (fotoaparatom, ponavljam FOTOAPARATOM!!!!) počutim nekoliko nesamozavestnega. Tako so ostale le slike iz koncerta Lunapark. No, sej ne da ni kakšne gor, sam kvantiteta je v p....
Svojo pot je ekipa začela v znani fency diskoteki global visoko nad mestom (jest mam, poleg ostalih problemov, tudi majhno težavo z višino). Tam smo čakali na Billy's Private Parking in predstavitev njihove najnovejše plošče. Ujeli smo tonsko vajo in to je blo tudi to. Igrati niso začeli do pol enajstih in tako smo se pobrali v ortota. Škoda sicer, k sem res hotel narediti par slik, vsaj pevke, k je vsaj emn osebno hudo, hudo, HUDO dobra (btw, dotaknil sem se je, heheheehehe, I suck:( ). V glavnem v globalu nimajo pira ampak drage bedne nadomestke tipa hajniken za ljubljanske presrance in eno čudno politiko glede miz. Bilo je nekaj znanih slo glazbenikov, nekaj ljubljančanov ki so se bolj ali manj prišli razkazovat, pa en kup fotografov, ob katerih bi izpadel še bolj gnil kot sem, torej na žalost slik od tam ni.
Ker pa smo v Ljubljano prišli v glavnem zaradi Kavle in Lunaparkov smo ob 11ih že stali v prvi vrsti v Ortotu. No prva vrsta niti ni bila preveč blizu odra in se je, kako netipično za orto, dalo normalno dihati. Razlog se mi zdi je v prekrivanju dogodka s eno največjih ljubljanskih masovk na Rožniku poleg tega je pa to le njihova prva plošča in imajo za napolnitev štadiona še dovolj časa. Koncert je bil vsaj za moje pojme (nisem lih poznavalec glasbe (tud pravopisa ne :)), na koncerte hodim vglavnem zaradi drinke in lepšega spola) dober, muzka mi je bla dobra, udarna, energična, nastop prepričljiv, pa tudi zvok je bil dober (to je reku Teran, zato najbrž edina trditev v prejšnem stavku s težo (aja, to ni šala na račun teranove teže, sej je fant zadnje čase res zrihtan, pa skor bi rekel s popolno postavo, v bistvu šmeks, šminker, buuuu)) mogoče je pevka rahlo preveč jamrala o razmerah na slovenskem glazbenem tržišču ampak nastop je bil res ql! Bisa ni bilo, sej pravzaprav bisi so res ena zlo zlo bedna fora, k itaq veš da bo, pa neumno se počutiš k se dereš tm, sam če ga ni pa vseeno pusti mal čuden vtis. Pol je bil še intervju s najbolj rumeno slovensko oddajo, nekaj podivjanih lovk na avtograme pa je blo večera konc. Blo je ql, sam se očitno res staram saj sem bil že ob enih konc in zaspal v avtu na poti domov. Swab!! To je to, lenoba je spet udarila in preprečila da bi še naprej nadaljeval s tem drugače zelo tehtnim in informativnim pisanjem. Ajde.

BB

Ni komentarjev: